7.15 geen activiteit meer, bellen met de dierenarts. Geen echte weeën, we moeten afwachten, 2 uur is lang. We kijken de pups eruit maar er komt niks.

9.15 uur nauwelijks weeënactiviteit, opnieuw een echo bij Evidensia Dierenziekenhuis in Waalwijk. Voorste pup ligt dwars en daarachter zijn ze in nood. Besluit tot keizersnee. We later haar ongerust achter in professionele handen.

13.30 krijgen we het verlossende bericht (letterlijk verlossend in dit geval) 12 pupjes 5 teven en 7 reuen en dankzij de goede zorgen van het team bij Evidensia hebben ze het allemaal gered. Ze vertellen dat er op gegeven moment 9 medewerkers pupjes stonden droog te wrijven.

Om 15.00 mogen we moeder en kroost ophalen. Met een grote wasmand vol pups en een groggy mama Caprice gaan we naar huis. We worden uitgezwaaid door iedereen en voelen ons de koning te rijk. Mochten we bij binnenkomst met Caprice maar met een persoon per dier naar binnen vanwege de Coronamaatregelen. Bij ophalen grapten we dat we nu wel met 13 naar binnen mochten. Joep hoefde nu gelukkig niet buiten te wachten.

Thuisgekomen Caprice is doodmoe. Wil alleen wat drinken, water met druivensuiker.

Doet niks met de pups, behalve er lekker bij liggen maar is wel tolerant naar hen. Ze mogen drinken en ze zijn tevreden.