Slapen naast de werpkist in de keuken in de stoel. Zo bij het licht van de warmtelampen voelen we ons echt een team. Regelmatig met Caprice een rondje tuin om de poten te strekken en haar behoeften te doen. En proberen te stimuleren om te eten maar daar heeft ze nog helemaal geen zin in. Iedereen ligt lekker onder twee warmtelampen in de enorme werpkist. Nu zelf een kop thee en een boterhammetje. Ik geniet van de toevalligheid van het label aan het theezakje in mijn favoriete mok.. Buiten wordt het ook weer licht.

9.00 uur:

Het gaat wat beter. Caprice heeft belangstelling voor de pups en ze besnuffelt ze al. Poetsen nog niet. Daar is ze nog te gammel voor denk ik.

Ik heb pannenkoeken gebakken met bloem, Recovery en een eitje met water. Daar wordt belangstellend op gereageerd en Caprice eet meteen een hele op. Dappere meid.

We wegen de pups en zijn onder de indruk van hun gewicht. Allemaal tussen de 430 en 550 gram. Niet gek dat ons meisje het zo zwaar heeft (gehad)