Vandaag maandag 30 maart is het eerste hondje tot boven een kilo gegroeid. Hieronder iedereen op een rijtje. Wegen is alleen mogelijk in een bolle pan want anders klauteren ze eruit. De pups drinken inmiddels allemaal voldoende tijd bij Caprice en krijgen dan vervolgens nog een toetje geitenmelk. Ze crossen  door de werpkist en zetten daarbij al af en toe 4 pootjes eronder. Ook heb ik ze vandaag voor het eerst zien hijgen, Zó grappig, dat is volgens mij ook een fase in de ontwikkeling. En af en toe hoor je een echte grom of blaf.

Puppies poetsen blijkt nog best lastig als je een baard hebt dus Caprice gaat geregeld naar de douche voor een sopje. Ze vindt het heerlijk om  de waterblazer door het haar te laten waaien. Helemaal opgefrist kan ze dan weer aan het werk. Ze manouvreert heel gecontroleerd tussen de pups door voor ze gaat liggen om te voeden, zonder op een pup te gaan liggen. Best knap zo met 11. Ik moet steeds opletten waar ik mijn voeten wegzet bij het verschonen. Tijdens het verschonen moeten ze even in een wasmand. dan kunnen we de kist een sopje geven.

Morgen met Caprice naar de dierenarts om de hechtingen te laten verwijderen.

 

De 5 meiden

 

De 6 jongens