Begin deze week kwam ik er achter dat we 8 liter geitenmelk per dag nodig zouden hebben om deze hongerige meute te doen groeien.

Daar is de gemiddelde supermarktkoeling niet op berekend. Maar geen nood. De mekkerende witte dames van de overburen konden gelukkig wel wat missen.We mogen daar nu elke dag een emmertje halen.  Pap koken en verdelen ziet eruit als een heuse gaarkeuken.

.

En ze maken van deze hoge kwaliteit melk een heuse groeispurt

.

Ondertussen maken wij kennis met 11 nieuwe baasjes. Allemaal gericht op zoek naar een pup van dit geweldige ras en allemaal enthousiast over de kennismaking met het elftal.

De pups maken kennis met nieuwe mensen en kleine mensen en de zus van Caprice, Truffel komt op bezoek om haar neefjes en nichtjes te begroeten.

Caprice wordt daarbij niet vergeten, blij met haar cadeautje vergeet ze even haar zorgen

Om de pups te stimuleren hebben we speelgoed in de ren gelegd wat verschillend is van textuur en wat geluid maakt. Er wordt al gestoeid, aan speelgoed en dekentjes gesjord en met spulletjes gesleept

.

Toen ik vandaag een kranten hoekje maakte buiten de werpkist liepen ze daar meteen naartoe voor een grote plas. Het telt overigens ook als je met je neus boven de krant zit en de rest ernaast.