Vandaag was de temperatuur hoog genoeg om met het hele stel naar buiten te gaan. Ze zijn afgelopen donderdag geënt en dus voldoende beschermd om achtertuinië te gaan bezoeken.

Dat enten was nog een heel avontuur evenals het chippen. Vanwege de corona maatregelen mochten de chippers van de Raad van Beheer en de dierenarts geen huisbezoek afleggen. Voor chippen moesten we dus naar de KC Breda en voor de entingen naar Dierenkliniek den Herd. Beide keren met twee auto’s met daarin een bench met meiden en een bench met jongens.

Zowel van het chippen als van het enten waren ze niet onder de indruk. Ze kregen complimenten dat ze zo’n knappe en vrije pups zijn. De autoritjes verliepen ook bijna zonder misselijke passagiers. Beide keren maar eentje wagenziek en dan ook nog verschillende hondjes. Het hele kruidenbuiltje of the Amazing Journey is nu vernoemd naar een italiaans kruid. En de nieuwe eigenaren hebben ook allemaal al een roepnaam bedacht. Daar moesten zelfs heuse stemrondes aan te pas komen maar het is iedereen gelukt om een passende naam voor hun nieuwe vriendje te bedenken. Sage, Lobke, Jackie, Mare,Rosa, Remy, Anton, Guss, Bonkers, Funs en Ollie allemaal even origineel en passend. Hieronder wat foto’s zonder volledig te zijn. Zonder dat de gekleurde bandjes te zien zijn is het zelfs voor ons soms lastig te zien wie wie is. Daar gaan we nog mee aan de slag. Wordt vervolgd….

 

    

Gelukkig is Mama Caprice ook weer opgeknapt. Die was plotseling vorige week woensdag erg ziek geworden. Ze had door een urineweginfectie een nierabces opgelopen. Door tijdig en vakkundig ingrijpen van Dierenkliniek den Herd en Dierenziekenhuis Evidensia in Waalwijk heeft ze het gered. De nier is verwijderd en Caprice is nu aan de beterende hand. Ze zorgt weer voor haar pups en ze is weer goed in haar hum. Wat een bikkel is het toch en wat houden we veel van haar.