Om al dat klein grut te laten groeien heb je als moeder geregeld wat extra brandstof nodig. Saoirse stelt een visje op zijn tijd erg op prijs. Voor een gedroogde vis uit het mixpakket van “Keetjes” haalt ze haar neus niet op. Goed voor de kauwbehoefte en voor de vacht.

 

 

 

 

 

 

 

De stangetjes in de werpkist zijn ervoor zodat de moeder niet op haar pups gaat liggen. Deze kleine rolmops was zo dik geworden dat hij er niet meer achteruit kon komen. Die stangetjes zijn dus nu uit de kist verwijderd. Mama Saoirse is wel zo voorzichtig dat ze niet op haar kinderen gaat liggen

 

 

 

 

 

 

 

Deze foto maakte ik omdat ik zo gevangen werd door die piepkleine blonde wimpertjes. Echt alles zit er op en aan. Het moet alleen nog tot ontwikkeling komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Patou is heel geïnteresseerd in zijn nieuwe huisgenootjes. ’s Morgens is zijn eerste gang naar de ren om een blik in de kist te werpen of alles nog in orde is. Hij mag van Saoirse ook gerust aan de pups snuffelen. In tegenstelling tot Ori die een grauw en een snauw krijgt

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze wriemeltjes wegen op de keukenweegschaal was geen doen meer. Ze liggen niet meer stil en dan is het niet meer betrouwbaar. Daarom hebben we een vissersweegschaal opgehangen in de ren met daaraan een mooie bloemetjesemmer. Dan kunnen we geen kant op en weten we precies hoeveel ze groeien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Met zusje gaat het goed . Op de foto hiernaast kun je het defect zien. Het smalle streepje midden over het gehemelte. Dat gaan ze sluiten als ze 9 weken is. Vanaf 3 weken zal ze net als haar broertjes en zusjes vast voedsel kunnen eten. Tot dan helpen we haar met sondevoeding. En daarna een tummyrub natuurlijk